In het kader van “Hoe houden we het gezellig thuis” voeg ik hierbij ter inspiratie een gratis activiteitenlijst toe. Natuurlijk kun je ook zelf een activiteitenlijst maken speciaal voor jullie twee. Er zijn verschillende bronnen waaruit je ideeën kunt halen voor het samenstellen van een dergelijke activiteitenlijst voor jou en je partner. Hier zijn enkele suggesties:

Persoonlijke interesses: Begin met jullie eigen persoonlijke interesses en hobby’s. Denk na over activiteiten die jullie beiden leuk vinden of die jullie individueel graag doen. Denk hierbij ook eens aan dingen die je wellicht vroeger deed.

Online bronnen: Zoek naar blogs, artikelen of websites die lijsten met leuke koppelactiviteiten delen. Pinterest en platforms zoals Instagram kunnen ook vol zitten met creatieve ideeën. Er zijn ook online gemeenschappen en forums waar koppels hun ervaringen en ideeën delen. Lid worden van dergelijke groepen kan je veel inspiratie bieden.

Vrienden en familie: Vraag vrienden en familieleden om suggesties. Ze kunnen activiteiten aanbevelen die ze zelf hebben geprobeerd en leuk vonden.

Reisgidsen en lokale bronnen: Als je op zoek bent naar activiteiten in een specifieke stad of regio, kunnen reisgidsen en lokale websites je helpen bij het ontdekken van bezienswaardigheden en activiteiten.

Evenementenkalenders: Bekijk de evenementenkalenders van je stad of regio. Vaak vind je deze overigens terug in gratis huis-aan-huis weekbladen. Hier vind je vaak informatie over festivals, markten, concerten en andere speciale gelegenheden die jullie samen kunnen bijwonen.

 Workshops en cursussen: Lokale workshops en cursussen kunnen je kennis laten maken met nieuwe activiteiten, zoals schilderen, dansen, koken en meer.

Bucketlists: Als jij en je partner individuele bucketlists hebben, kunnen jullie elkaars lijsten doornemen en activiteiten selecteren om samen te doen.

 

activiteitenlijst-gratis