Praktische Informatie

Kennismakingsgesprek

Veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voorwaarden voor een goed hulpverleningsproces. Ieder traject begint daarom ook met een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Hierbij bekijken we of de aangeboden hulp een gepaste oplossing is en hoe het te volgen traject er uit ziet.

Snel van start

Deze praktijk heeft geen wachtlijsten. Mocht je na het kennismakingsgesprek direct van start willen gaan met een traject dan is dat mogelijk.

Flexibele werktijden

Ook buiten kantooruren zijn afspraken mogelijk. Deze kunnen dus ook gepland worden in de avonduren. Openingstijden:

Maandag: 9.00-21.30
Dinsdag: 9.00-21.30
Woensdag: 9.00-21.30
Donderdag: 9.00-21.30
Vrijdag: 9.00-21.30

Persoonlijke begeleiding

Iedere cliënt kan rekenen op een persoonlijke benadering. Het is belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt, maar ook dat je verder komt. Wanneer hier wat extra tijd of aandacht voor nodig is, zal dit dan ook worden ingezet. Ook de nazorg is goed geregeld. Je blijft altijd welkom als je vragen hebt of even ondersteuning nodig hebt.

Betrouwbaar

Counselpraktijk Ouwerkerk garandeert privacy. Wat je in vertrouwen met de counselor deelt, zal nooit openbaar gemaakt worden. Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn voorwaarden voor een goed hulpverleningsproces en staan daarom hoog in het vaandel.

Veel ervaring

Door studie, onderzoek en samenwerkingsverbanden wordt er voor gezorgd dat de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd blijft. Inmiddels hebben meer dan 600 cliënten die de praktijk bezocht.

Geen verwijsbrief nodig

Om een kennismakingsgesprek aan te gaan, is geen verwijsbrief van een specialist of arts nodig. Je kan altijd een afspraak maken.