Ongewenst Single

ongewenst singleOngewenst single of niet lekker in je vel?

Voel je jezelf ongewenst single? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Door middel van single coaching kijken we naar dit gemis in je leven. Het is belangrijk om uit te zoeken wat je nu al zou kunnen doen om je wat beter te voelen. Wil je later namelijk een relatie dan is het belangrijk dat je toekomstige partner geen invulling wordt maar een aanvulling is op je leven. Singlecoaching is daarom ook geen datingcoaching. Singlecoaching is erop gericht dat je (weer) blijer wordt met je leven en dat je handvatten krijgt om in balans te blijven.

Hoe ziet een traject er uit?

Single coaching is een traject van gesprekken die gericht zijn op jou, om je een positieve impuls te geven, zodat je op een blijere en positievere in het leven komt te staan. Dit is niet alleen voor jezelf aantrekkelijk, maar ook voor anderen.

Ieder traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je moet je namelijk goed op je gemak voelen bij mij als singlecoach en ook het idee hebben dat je hiermee verder komt.

In onze gesprekken komt als eerste het verleden aan bod. We kijken we hoe het komt dat je gevoelsmatig op dit punt in je leven bent gekomen en waarom het niet lukt om verder te komen. Ook kijken we of je kunt genieten van de dingen die je om je heen hebt. Deze zelfkennis heb je nodig, om een positieve draai aan je leven te kunnen geven. Begrijp je immers hoe het komt en heb je handvatten dan kun je tijdig bijsturen. Naast je verleden is ook je sociale netwerk van belang. We kijken samen naar wie je om je heen hebt, of (en hoe) dat eventueel kan worden uitgebreid en hoe anderen je zouden kunnen helpen. Je moet immers niet het gevoel hebben dat je alleen staat.

Een singlecoaching-traject geeft je nieuwe inzichten en handvatten om een positieve draai te geven aan je leven. Het helpt je om de nieuwe ingeslagen weg te blijven volgen, naar een leven in balans!