Ongewenst Single

ongewenst singleOngewenst single of niet lekker in je vel?

Snak jij ook naar een relatie en voel je jezelf echt ongewenst single? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Door middel van single coaching kijken we naar dit gemis in je leven. Het is belangrijk om uit te zoeken wat je nu al zou kunnen doen om je wat beter te voelen. Een partner moet namelijk geen invulling worden maar een aanvulling op je leven.

Hoe blijer je bent des te aantrekkelijker word je ook voor anderen. Samen met de singlecoach kijk je dan ook wat je nog meer kunt doen om je leven te stroomlijnen.

Vind je het moeilijk om contact te maken of te onderhouden, dan is dit ook een onderdeel van het coachingstraject.

 

Hoe ziet een traject er uit?

Single coaching is een traject van gesprekken die gericht zijn op jou, om je een positieve impuls te geven, zodat je op een blijere en positievere in het leven komt te staan. Dit is niet alleen voor jezelf aantrekkelijk, maar ook voor anderen.

Ieder traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je moet je namelijk goed op je gemak voelen bij mij als singlecoach en ook het idee hebben dat je hiermee verder komt.

In onze gesprekken komt als eerste het verleden aan bod. We kijken we hoe het komt dat je gevoelsmatig op dit punt in je leven bent gekomen en waarom het niet lukt om verder te komen. Ook kijken we of je kunt genieten van de dingen die je om je heen hebt. Deze zelfkennis heb je nodig, om een positieve draai aan je leven te kunnen geven. Begrijp je immers hoe het komt en heb je handvatten dan kun je tijdig bijsturen.

Er zit ook een praktische kant aan dit traject. Met inzicht alleen kom je er namelijk vaak niet. De meeste singles krijgen dan ook opdrachten mee om te doen. Wanneer je immers door te doen, ervaart dat iets voor je werkt, raak je ook gemotiveerd om het zo te blijven doen.

Een singlecoaching-traject geeft je dus vaak nieuwe inzichten en handvatten om hier iets mee te doen. Het helpt je om de nieuwe ingeslagen weg te blijven volgen, naar een fijn en gelukkig leven!