Relatiecoaching

Oplossingsgericht en no-nonsense

relatiecoaching

Je relatie vlot trekken met relatiecoaching

Relatiecoaching is een lichtere vorm van relatietherapie. Hierbij wordt d.m.v. het gebruik van een aantal praktische handvatten en tips een positieve draai gegeven aan je relatie. De relatiecoach helpt je hierbij. Hij vertelt wat je kunt en moet doen en bewaakt jullie proces. In het kort komt dit er op neer dat je thuis aan de slag gaat met oefeningen waarbij er regelmatig wordt gekeken of dit ook voor jullie werkt. Soms kan een andere aanpak dan nodig zijn of kan er individuele hulp voor één van de partners worden ingezet. Het is maar net wat er op dat moment nodig is.

Waarom zou je relatiecoaching inzetten?

Bij relatiecoaching gaan we er vanuit dat iedere relatie wel eens te kampen heeft met problemen. Dat hoeft echter niet te betekenen dat de relatie niet goed zou zijn. Wanneer relatieproblemen onoplosbaar lijken of wanneer je het gevoel hebt vast te zitten, is het wel verstandig om hier iets aan te doen. De relatiecoach helpt je om met een frisse blik naar de relatie te kijken zodat nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden. Vervolgens ga je samen aan de slag om deze mogelijkheden ook daadwerkelijk om te zetten in oplossingen. Deze vorm van hulpverlening is no-nonsense en erg praktisch.

Waarom kiezen voor relatiecoaching bij deze praktijk

Als relatiecoach heb gekozen voor een heel persoonlijke benadering. Ik houd gesprekken laagdrempelig en vind het heel belangrijk dat je voelt dat er naar je geluisterd wordt en niet over je word geoordeeld. Ik maak ruim de tijd voor jou/jullie. Het is belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt maar ook dat je verder komt. Wanneer hier wat extra tijd of aandacht voor nodig is, zal dit dan ook worden ingezet. Het uiteindelijke doel van relatiecoaching is om de neerwaartse spiraal te doorbreken en om er voor te zorgen dat beide partners zich hierbij prettig voelen.

relatiecoach

Mark Ouwerkerk  is relatiecoach te Oosterhout en heeft honderden stellen begeleid bij het aanpakken van relatieproblemen en het verbeteren van hun onderlinge communicatie.

Mark is te bereiken via
06-33131472 of info@counselpraktijk.nl.