Relatiecoaching

Oplossingsgericht en no-nonsense

Op zoek naar praktische hulp voor je relatie?

Ben je op zoek naar praktische hulp en/of meer verdieping in je relatie, dan ben je hier aan het juiste adres. Door middel van relatiecoaching kun je namelijk op een hele praktische luchtige manier je relatie evalueren en eventuele problemen in je relatie aanpakken. Samen met de relatiecoach loop je door alle facetten van de relatie en kijk je waar jullie eventueel hulp bij nodig hebben. Omdat ik als relatiecoach objectief ben, kan ik helpen om een dergelijk gesprek positief en oplossend te maken. Dat geeft veel lucht en vertrouwen in de toekomst.

Natuurlijk is het belangrijk dat er ook voortgang is in jullie proces. Je krijgt daarom praktische handvatten mee die op jullie situatie zijn toegespitst. Hoe dit thuis verloopt wordt natuurlijk ook weer besproken in de praktijk. Als relatiecoach bewaak ik jullie proces en zorg daar waar nodig voor extra hulp en/of inzichten. Soms kan een andere aanpak dan nodig zijn of kan er individuele hulp voor één van de partners worden ingezet.

Waarom zou je relatiecoaching inzetten?

Bij relatiecoaching gaan we er vanuit dat je een relatie moet onderhouden en dat iedereen wel eens te kampen heeft met problemen. Dat hoeft echter niet te betekenen dat de relatie niet goed zou zijn. Wanneer relatieproblemen onoplosbaar lijken of wanneer je het gevoel hebt vast te zitten, is het wel verstandig om hier iets aan te doen. Een relatiecoach helpt je om met een frisse blik naar de relatie te kijken zodat nieuwe mogelijkheden zichtbaar worden. Vervolgens ga je samen aan de slag om deze mogelijkheden ook daadwerkelijk om te zetten in oplossingen. Deze vorm van hulpverlening is zoals gezegd no-nonsense en erg praktisch.

Waarom kiezen voor relatiecoaching bij deze praktijk

Als relatiecoach heb ik gekozen voor een heel persoonlijke benadering. Ik houd gesprekken laagdrempelig en vind het heel belangrijk dat je voelt dat er naar je geluisterd wordt en niet over je word geoordeeld. Ik maak ruim de tijd voor jou/jullie. Het is belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt maar ook dat je verder komt. Wanneer hier wat extra tijd of aandacht voor nodig is, zal dit dan ook worden ingezet. Het uiteindelijke doel van relatiecoaching is om de neerwaartse spiraal te doorbreken en om er voor te zorgen dat beide partners zich hierbij prettig voelen.

Vrijblijvende kennismaking

De keuze wat de juiste relatiebegeleiding is voor je relatie is vaak een erg moeilijke. Ieder traject begint daarom met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je kunt zien of ik bij jullie aansluit als hulpverlener. Daarnaast zal ik in dit gesprek iets vertellen over een mogelijke aanpak zodat je al een beetje weet wat je kunt verwachten. Zou je wel eens willen kennismaken, neem dan contact met mij op. Je of jullie zien hier van harte welkom!