Counselor en Coach - Mark Ouwerkerk

Welkom! Mijn naam is Mark Ouwerkerk. Ik ben werkzaam als counselor en coach op het gebied van relaties en individuele vraagstukken. Je kunt dus individueel bij mij terecht voor persoonlijke problemen maar ook samen met je partner als het gaat om relatieproblemen.

Mijn werkwijze als counselor en coach is persoonlijk en warm, no-nonsense maar vooral doelgericht, zonder jou als cliënt uit het oog te verliezen. Daarnaast gebruik ik mijn uitgebreide kennis, werkervaring en kwaliteiten. D.m.v. studie, onderzoek en samenwerkingsverbanden heb ik mijn werkwijze verder geprofessionaliseerd en zorg ik er voor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft. Mijn doel is om cliënten via een zo persoonlijk mogelijk traject te ondersteunen op het gebied van welzijn, relaties en effectiviteit in werk en privéleven. Naast counselor en coach ben ik vader van vijf kinderen.

Als counselor en coach heb ik net als huisarts, psycholoog en andere hulpverleners, geheimhoudingsplicht. Alles wat je met mij bespreekt wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Hier kunt u enige ervaringsverhalen lezen van cliënten die de praktijk hebben bezocht.

Mark Ouwerkerk
Counselor en Coach

Mark Ouwerkerk in de media en publicaties

relatietherapeut breda