Ervaar de praktische en prettige begeleiding!

Mark Ouwerkerk (1969)

Counselor en Coach

Welkom! Mijn naam is Mark Ouwerkerk en ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam als counselor en coach op het gebied van relaties en individuele vraagstukken. Inmiddels zijn er al meer dan 700 cliënten bij mij in de praktijk geweest. 

Mijn werkwijze als counselor en coach, is persoonlijk en warm, no-nonsense maar vooral doelgericht, zonder jou als cliënt uit het oog te verliezen. Daarnaast gebruik ik mijn uitgebreide kennis, werkervaring en kwaliteiten. D.m.v. studie, onderzoek en samenwerkingsverbanden, heb ik mijn werkwijze verder geprofessionaliseerd en zorg ik er voor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft. Mijn doel is om cliënten via een zo persoonlijk mogelijk traject te ondersteunen op het gebied van welzijn, relaties en effectiviteit in werk en privéleven. Naast counselor en coach ben ik vader van vijf kinderen.

Als counselor en coach heb ik net als huisarts, psycholoog en andere hulpverleners, geheimhoudingsplicht. Alles wat je met mij bespreekt wordt geheel vertrouwelijk behandeld.
Hier kunt u enige ervaringsverhalen lezen van cliënten die de praktijk hebben bezocht.

Auteur

Naast counselor en coach ben ik ook auteur van boeken op het gebied van relaties, persoonlijke ontwikkeling en sociaal emotionele problemen. Inmiddels zijn er al honderden van deze boeken verkocht. Als schrijver put ik uit mijn jarenlange ervaring als hulpverlener en mijn onafgebroken gedrevenheid om mijn kennis op dit gebied te vergroten. Dit heeft recent geresulteerd in een zelfhulpboek c.q. naslagwerk op het gebied van relaties Is er nog gevoel?  Deze en andere publicaties zijn terug te vinden in de webwinkel.

counselor en coach

Mark Ouwerkerk
Counselor, Coach en Auteur

 

Mark Ouwerkerk in de media en publicaties

Scroll to top