Lifecoach Oosterhout

Lifecoach Oosterhout

Waarvoor kun je lifecoaching gebruiken?

Lifecoaching kun je inzetten wanneer je tegen persoonlijke problemen of vraagstukken aanloopt. Je kunt lifecoaching zien als een extra steuntje in de rug.

Door middel van nieuwe inzichten, tips en handvatten kun je op een prettige manier stappen nemen. Hierbij is vooruitgang natuurlijk erg belangrijk. Tijdens ieder gesprek kijken we dan ook hoe het is gegaan, waar je wellicht tegenaan liep en wat mogelijk dingen kunnen zijn die helpen. Je krijgt dus steeds opbouwende feedback toegespitst op situaties waarin je jezelf bevindt. Dat is fijn en hiermee voel je je vaak dan ook sterker.

Hoe lang duurt een lifecoaching traject?

Lifecoaching kun je tijdelijk inzetten maar wanneer je het fijn vindt zijn ook langere trajecten mogelijk. Het ligt er maar net aan waar je tegen aanloopt, hoeveel tijd je hebt en hoe hoog de nood is. We kijken steeds naar wat bij jouw situatie past. De frequentie van lifecoach-sessies kan dus ook variëren. Het is maar net wat voor jou werkt.

Voorbeelden waar je lifecoaching voor kunt inzetten

Hieronder een aantal voorbeelden waar je lifecoaching in Oosterhout voor kan gebruiken:

- balans in je leven
- meer rust
- problemen in je relatie, op je werk, met vrienden of familie
- levensdoelen duidelijk krijgen
- verwerken van emotionele pijn of verdriet
- zelfbewustzijn, beter op je gevoel sturen
- sleur in je leven aanpakken
- grenzen leren bewaken

Bij Life coach Oosterhout zorgen we er voor dat je steeds weer goed voor ogen hebt wat je doel is. Op een constructieve manier die bij jou past word je geholpen om stappen te nemen in de door jou gekozen richting.

Het kiezen van een Life Coach

Natuurlijk is het belangrijk dat er een klik is tussen de Life Coach en jou als cliënt. De Life Coach moet je immers ondersteunen en dit is niet effectief op het moment dat je je niet prettig voelt. Voorafgaand aan een traject is er daarom een kennismakingsgesprek waarin je kunt zien wie ik ben als lifecoach en of mijn werkwijze bij jou aansluit. Daarnaast nemen we de onderwerpen en/of doelen door waar jij mee aan de slag wilt gaan. Ik vertel dan in het kort wat een mogelijke aanpak kan zijn.

Voordelen van Life Coach Oosterhout

Waarom zou je kiezen voor mij als lifecoach? Het belangrijkste vind ik altijd om te vertellen dat je bij mij geen nummer bent. Ik zal altijd mijn best doen om er op een warme ondersteunende manier voor jou te zijn.   Verder kun je snel aan de slag, ben ik erg flexibel, ben ik doelgericht en is er natuurlijk een goede nazorg. De beste manier om dit te ervaren is om een keer vrijblijvend kennis te komen maken. Je bent dus van harte welkom!