Relatietherapie Zevenbergen

Zevenbergen - Oosterhout - 20km - 25 minuten

Relatietherapie bij Relatieproblemen

Binnen iedere relatie komen wel eens relatiedipjes voor. Wanneer dit steeds vaker voorkomt of wanneer je lijnrecht tegen over elkaar staat kan dit echter resulteren in een relatie waarbij partners elkaar gaan vermijden of steeds vaker ruzie beginnen te maken. Dit kost erg veel energie en gaat uiteindelijk ook ten koste van jezelf. Zit je in een dergelijke situatie, dan kan het een oplossing zijn om in relatietherapie te gaan.

Ook voor andere relatieproblemen kan relatietherapie worden ingezet. Heb je het gevoel dat je partner jou niet begrijpt? Is een van jullie beide vreemd gegaan? Voel je jezelf alleen in je relatie? Hebben jullie intimiteitsproblemen en kunnen jullie hier niet zo goed over praten? Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn? Hebben jullie vaak ruzie of vallen er juist pijnlijke stiltes? Ook dan kan relatietherapie een oplossing bieden.

Counselpraktijk Ouwerkerk in Oosterhout nabij Zevenbergen

Relatieproblemen worden binnen deze praktijk op een warme, persoonlijke manier benaderd om vervolgens op een oplossingsgerichte manier te worden aangepakt. Het is belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt, maar ook dat je verder komt. Wanneer hier wat extra tijd of aandacht voor nodig is, zal dit dan ook worden ingezet. Het uiteindelijke doel van relatietherapie is om de neerwaartse spiraal te doorbreken. Daarnaast moeten moeten beide partners zich ook weer prettiger voelen.

Doelen van Relatietherapie omgeving Zevenbergen

  • Inzichtelijk maken van de relatieproblemen die spelen
  • Bestaande conflict(en) zo oplossen dat beiden er tevreden over zijn
  • Communicatie tussen partners verbeteren
  • Handvatten geven zodat in de toekomst niet dezelfde relatieproblemen ontstaan

Een investering in je relatie!

Hoe langer je wacht met het aanpakken van relatieproblemen, hoe meer afstand er tussen de partners zal ontstaan. Relatietherapie op basis van counseling is niet alleen bedoeld als laatste redmiddel. Relatietherapie kan namelijk ook goed worden gebruikt om meer inzicht in de relatie te krijgen, zodat deze voor beide partners goed blijft werken. Het is dan ook met recht een investering in je relatie.

Het kennismakingsgesprek

Veiligheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn voorwaarden voor een goed proces. Ieder relatietherapie - traject begint daarom ook met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bekijken we of relatietherapie bij deze relatieproblemen een gepaste oplossing is en hoe het te volgen traject er eventueel uit kan zien.

Scroll to top