Relatietherapie Tilburg en omgeving

relatietherapie tilburgRelatieproblemen en Relatietherapie

Een relatie hebben kan heel erg mooi zijn maar ook het moeilijkste dat er is. Op de fijne momenten kan de relatie je leven een extra dimensie geven waardoor alles op zijn plek lijkt te vallen. Het kan een fijn leven samen zijn als partners. Totdat....  ineens alles toch niet zo soepel lijkt te lopen.

Misschien is het wel te stil of hebben jullie constant ruzie. Het kan ook dat je bepaalde onderwerpen vermijdt of dat je elkaar probeert te ontlopen. En dat is misschien niet eens het ergste. Het is helemaal vervelend wanneer je merkt dat wanneer je uiteindelijk toch in gesprek komt, jullie steeds weer op het zelfde punt vastlopen. Dat geeft een ontzettend onmachtig gevoel.

Dat kan onbegrijpelijk zijn. Hoe kan iets wat ooit zo mooi en met zoveel liefde, zo vastlopen? Misschien voel je overigens met vlagen nog wel de liefde, maar weet je niet meer hoe je dit samen recht kan trekken. Beiden vragen jullie je af hoe het toch zo ver heeft kunnen komen.

 

Jullie zijn het waard!

Jullie liefde is het waard om voor te vechten! Denk maar eens aan de tijd dat het allemaal nog goed was. Jullie relatie was toen toch ook niet iets wat er zomaar was? Ook toen deed je hier dingen voor en nam je dat extra stapje voor elkaar.

Binnen iedere relatie komt het wel eens voor dat het even wat minder is. Op zich is dit ook niet erg, behalve wanneer dit steeds vaker gebeurt, of wanneer er zich een probleem voordoet waar je samen niet uit komt. Zit je in een dergelijke situatie laat het er dan niet bij zitten. Een oplossing kan zijn om dan in relatietherapie te gaan.

 

Counselpraktijk Ouwerkerk in Oosterhout nabij Tilburg

Relatieproblemen worden door mij op een warme, persoonlijke manier benaderd om vervolgens op een oplossingsgerichte manier aangepakt te worden. Het is belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt, maar ook dat je verder komt. Wanneer hier wat extra tijd of aandacht voor nodig is, zal dit dan ook worden ingezet. Het uiteindelijke doel van relatietherapie is om de neerwaartse spiraal te doorbreken. Daarnaast moeten moeten beide partners zich ook weer prettiger voelen.

 

In het kort over Relatietherapie Tilburg e.o.

  1. Inzichtelijk maken van de relatieproblemen die spelen
  2. Bestaande conflict(en) zo oplossen dat beiden er tevreden over zijn
  3. Communicatie tussen partners verbeteren
  4. Handvatten geven zodat in de toekomst niet dezelfde relatieproblemen ontstaan

 

Relatietherapie Tilburg: Een investering in je relatie!

Hoe langer je wacht met het aanpakken van relatieproblemen, hoe meer afstand er tussen de partners zal ontstaan. Relatietherapie is niet alleen bedoeld als laatste redmiddel. Relatietherapie kan namelijk ook goed worden gebruikt om meer inzicht in de relatie te krijgen, zodat deze voor beide partners goed blijft werken. Het is dan ook met recht een investering in je relatie.

Scroll to top