Relatietherapie Breda en omgeving

Effectieve Relatietherapie - Relatietherapie Breda e.o.

Het loopt niet meer zo lekker in jullie relatie. Je mist waardering, spanningen nemen toe, de irritaties lopen op en je merkt dat je het steeds moeilijker wordt om het samen leuk te hebben. Soms twijfel je aan de liefde, gewoonweg omdat je hem niet vaak meer ziet. Goed communiceren met elkaar lukt niet, je begrijpt elkaar vaak niet, krijgt dingen ook niet goed uitgelegd en je hebt het gevoel dat je continu langs elkaar heen aan het praten bent. Jullie relatie gaat snel berg afwaarts of zit al in een diep dal. Het is tijd dat er iets gaat gebeuren. Zo langer doorgaan gaat niet. Graag zou je je weer willen voelen zoals het in het begin was toen jullie elkaar net kende. Je wil je weer aantrekkelijk voelen en begeert. Je wil ook graag dat je je partner weer super leuk vindt en dat je de liefde en passie voor elkaar voelt. Je vraagt je echter af hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. In dit soort situaties kan Counselpraktijk Ouwerkerk, die Relatietherapie Breda verzorgt, uitkomst bieden. De methodieken relatiecounseling en relatiecoaching kunnen worden ingezet om samen positieve stappen in de relatie te zetten. Het helpt je dan ook om weer te komen tot een liefdevolle relatie vol met passie.

Waarom kiezen voor relatietherapie bij deze praktijk?

Natuurlijk wil je de beste zorg voor je partnerrelatie en dat is ook terecht! Je kunt bij deze praktijk reken op veel expertise. Die is niet alleen gebaseerd op scholing maar ook op ruime ervaring. Inmiddels zijn er hier in de praktijk al honderden koppels geweest die zeer tevreden een traject hebben doorlopen.

Om relatieproblemen aan te pakken gebruik ik een persoonlijke en praktische benadering. De bedoeling is dat je al heel snel het gevoel hebt dat je verder komt en dat je daar ook handvatten voor hebt. Wanneer er extra tijd of aandacht hiervoor nodig is, zal dit worden ingezet. Het uiteindelijke doel van relatietherapie Breda is om de neerwaartse spiraal te doorbreken en om er voor te zorgen dat beide partners zich prettiger voelen.

Relatietherapie Breda e.o. stapsgewijze aanpak

  • Inzichtelijk maken van de relatieproblemen die spelen
  • Bestaande conflict(en) zo oplossen dat jullie er beiden tevreden over zijn
  • Communicatie verbeteren
  • Handvatten geven zodat in de toekomst niet dezelfde relatieproblemen ontstaan
  • Werken aan passie, elkaar weer op nummer één zetten!

Relatietherapie Breda helpt je echt verder!

Relatietherapie is niet alleen het laatste redmiddel

De ervaring leert dat relatietherapie vaak gezien wordt als laatste redmiddel. Partners geven de relatie op die manier nog een laatste kans. Hoe langer je echter wacht met het aanpakken van relatieproblemen, hoe meer afstand er tussen de partners zal ontstaan. Relatietherapie op basis van counseling is niet alleen bedoeld als laatste redmiddel. Relatietherapie kan namelijk ook goed worden gebruikt om meer inzicht in de relatie te krijgen, zodat deze voor beide partners goed blijft werken.

Uit elkaar gaan?

Het kan natuurlijk ook dat ondanks relatietherapie, een relatie gewoonweg niet (meer) werkt. Dat is overigens nooit het uitgangspunt, maar soms wel de realiteit. Dan is het fijn om te weten dat je er alles aan gedaan hebt en het inzicht hebt verkregen hoe alles nu precies is gelopen. Zo kun je allebei dingen een plek geven omdat je het beter begrijpt. Hierna kunnen counseling en coaching ondersteunend zijn in de soms moeilijke tijden die aanbreken wanneer een relatie beëindigd wordt. Je kunt bijvoorbeeld gesprekken hebben over hoe de toekomst er dan uit gaan zien maar ook individueel begeleiding krijgen wanneer je dat nodig hebt.

Relatietherapie Breda

√ Geen wachtlijst
√ Ook in de avonduren
√ Privacy gegarandeerd
√ Veel ervaring

relatietherapie breda
Scroll to top