Bedrijfscoaching

De doelgroep van bedrijfscoaching

Deze coaching is gericht op sociaal emotionele problemen die kunnen ontstaan op de werkvloer.

Je kunt hierbij o.a. denken aan individuele cliënten die:

- problemen hebben in het goed functioneren binnen het bedrijf waar zij werken
- problemen hebben op persoonlijk vlak waar hun werk of partnerrelatie onder lijdt

maar ook aan koppels :

- waarvan één of beide partners een eigen bedrijf heeft en dit spanning geeft in de partnerrelatie
- die in hetzelfde bedrijf werken waardoor werk en privé teveel door elkaar heen lopen

Communicatieproblemen

Wanneer je problemen hebt op het werkgebied dan is goed met elkaar praten natuurlijk de manier waarmee je kunt proberen om dingen op te lossen. Vaak echter ontstaan vaak juist problemen omdat de communicatie niet goed verloopt. Bedrijfscoaching is er dan ook op gericht om problemen op dit gebied aan te pakken. Zeker wanneer het al langere tijd niet zo goed gaat, zijn spanningen vaak teveel opgelopen om nog goed te kunnen communiceren. Door middel van handvatten en  praktische tips, pakken we dit aan. Hierbij is het verlagen van de spanning natuurlijk erg belangrijk.

Spanningsklachten

Wanneer mensen in het bedrijfsproces te lang doorgaan op een te gespannen manier ontstaan er vaak allerlei spanningsklachten die weer averechts werken op het goed kunnen functioneren. Hierdoor ontstaat vaak een vicieuze cirkel waarbij de spanning ook op andere gebieden terecht kan komen. Als je eenmaal stress hebt, dan kan je dit vaak thuis niet zomaar uitzetten. Bedrijfscoaching is erop gericht om dit te doorbreken. Samen kijken we wat je kunt doen om op je werk maar ook thuis, ervoor kunt zorgen dat je weer wat meer ontspannen geraakt en dit ook kunt behouden.

Prioriteitsproblemen

Problemen op werkgebied hebben vaak veel impact op andere gebieden in het leven. Dit komt doordat werk nu eenmaal financieel vaak erg belangrijk is, het veel tijd kan opsnoepen en ook kan bijdragen in het je nuttig voelen of het iets neerzetten in de wereld. Vragen zoals “Wat is nu belangrijk en wat is niet of minder belangrijk?” en “Tot hoever moet je gaan?” komen vaak omhoog drijven wanneer je voelt dat je aan je tax zit of wanneer het echt niet meer gaat. Doordat je vaak zo onder druk staat kun je hier soms helemaal niet meer helder over nadenken. De bedrijfscoach helpt je hierbij. Naast het zorgen dat spanningen verminderen proberen we ook inzichtelijk te krijgen wat voor jou belangrijk is en wat daar voor nodig is.

Tarieven bedrijfscoaching

De sessies bedrijfscoaching duren 60 minuten.

Individuele bedrijfscoaching kost €95 (inc. Btw)

Bedrijfscoaching voor 2 personen kost €120 (inc. Btw)

Voor gesprekken in de avonduren geld een toeslag van 25%

Het is ook mogelijk om een offerte te krijgen voor een traject. Neem hiervoor even contact met mij op.