Wie ben ik?

Ik ben Dorien Bastiaans, getrouwd en heb 3 volwassen kinderen die inmiddels op zichzelf wonen. Ik ben verpleegkundige en werk momenteel in een verpleeghuis voor mensen met chronische ziekten, dementie of voor revalidatie na ziekenhuisopname. Naast mijn werk doe ik de opleiding Levenscoach (Lifecoach) en zit nu in het laatste jaar van mijn studie. Ik doe deze opleiding omdat ik mensen graag op een professionele manier wil begeleiden bij bewustwording en persoonlijke groei.

Wat is een Levenscoach?

Een levenscoach helpt bij het vinden van antwoorden op levensvragen, het maken van keuzes en het verwerken van emotionele gebeurtenissen in je leven.
Bij een levenscoach kun je terecht met vragen als: “Welke rode draden lopen door mijn leven? Welke dilemma’s komen telkens opnieuw op mijn levenspad?”. Ik wil je helpen daar inzicht in te krijgen zodat jij weer vitaal en veerkrachtig in het leven kan staan.

Begeleiding in het kader van stage

Voor mijn stage ben ik op zoek naar iemand die met bovengenoemde vragen rondloopt en daar graag begeleiding bij wil. Het gaat om een studietraject; een intake van 2 uur en 3 vervolggesprekken van 1,5 uur. Omdat ik nog in opleiding ben en onder supervisie van mijn hoofddocent sta zijn deze gesprekken gratis.

Wat kan je verwachten?

Tijdens de intake wordt jouw hulpvraag verduidelijkt en worden de doelen waaraan je wilt werken samen bepaald. Via individuele gesprekken, word je inzicht in je denken, emoties en gedrag groter. Je leert anders tegen situaties aankijken en beseft wat jouw invloed is op je omgeving en andersom. Je overtuigingen en motieven, hoe en waarom je op een bepaalde manier handelt, worden duidelijk. Door deze inzichten leer je andere keuzes te maken in situaties. Je zit weer zelf aan het stuur in je leven!

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met mij. We starten het traject altijd met een gratis kennismaking, waarin we de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Hierna kun je kiezen of je gaat starten of niet.

 

Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06 -18 21 63 16
of via emailadres: dorienbastiaans66@gmail.com