Mark Ouwerkerk (1969)

Counselor en Coach

Mijn werkwijze als counselor en coach, is persoonlijk en warm, no-nonsense maar vooral doelgericht, zonder jou als cliënt uit het oog te verliezen. Daarnaast gebruik ik mijn uitgebreide kennis, werkervaring en kwaliteiten. D.m.v. studie, onderzoek en samenwerkingsverbanden, heb ik mijn werkwijze verder geprofessionaliseerd en zorg ik er voor dat de kwaliteit van mijn dienstverlening gewaarborgd blijft. Mijn doel is om cliënten via een zo persoonlijk mogelijk traject te ondersteunen op het gebied van welzijn, relaties en effectiviteit in werk en privéleven. Naast counselor en coach ben ik vader van vijf opgroeiende kinderen.

Als counselor en coach heb ik net als huisarts, psycholoog en andere hulpverleners, geheimhoudingsplicht. Alles wat je met mij bespreekt wordt geheel vertrouwelijk behandeld.
Hier kun u enige ervaringsverhalen lezen van de inmiddels meer dan 600 cliënten die de praktijk hebben bezocht.

Auteur

Naast counselor en coach ben ik ook auteur van boeken op het gebied van relaties, persoonlijke ontwikkeling en sociaal emotionele problemen. Als schrijver put ik uit mijn jarenlange ervaring als hulpverlener en mijn onafgebroken gedrevenheid om mijn kennis op dit gebied te vergroten. Dit heeft recent geresulteerd in een zelfhulpboek c.q. naslagwerk op het gebied van relaties Is er nog gevoel?  Deze en andere publicaties zijn terug te vinden in de webwinkel.

counselor en coach

 

 

 

 

Mark Ouwerkerk
Counselor, Coach en Auteur

 

Mark Ouwerkerk in de media en publicaties